Área de conocimientoAclaración de materia/profesión
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Pautas y dinámicas del sector de la avicultura de carne en la UE: informe de su situación
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Nº. 761, 2022, págs. 13-20
Pautas y dinámicas del sector de la avicultura de puesta en la UE: informe de su situación
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Nº. 760, 2022, págs. 40-46
Proyección de la producción mundial de huevos hasta 2030
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Nº. 759, 2022, págs. 14-22
A glimpse into the future: projection of the global meat production and meat consumption in 2030
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 2021, págs. 28-31
China remains on successful course
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2020, págs. 10-12
Market grows more slowly than production: Focus on global turkey meat trading between 2006 and 2016
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 2019, págs. 12-15
Chicken meat in the focus of analysis: Global trade developments in the decade from 2006-2016
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2019, págs. 65-69
Global synopsis of poultry production: Patterns and dynamics in the meat sector between 2006 and 2016
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2019, págs. 28-31
UE, producción de huevos tras el cambio de jaulas
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Nº. 723, 2019, págs. 24-28
Development of global meat production: a future-oriented projection with special reference to pig meat, beef and veal
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2018, págs. 8-12
Dynamic growth documented. Patterns of EU pig meat production and trade
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2018, págs. 50-52
Production becomes more dynamic
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2017, págs. 12-16
Confronting the changing market
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2016, págs. 12-15
Pork - China is in extraordinary position
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 6, 2015, págs. 15-20
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2015, págs. 24-28
New front runners consolidate their position
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2015, págs. 12-16
There will be no cost advantatges for the EU
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2014, págs. 26-30
The dominating position of Asia will be strengthened
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2014, págs. 17-24
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 6, 2013, págs. 12-15
Iowa - the centre of the US swine industry
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2012, págs. 22-29
China is the world's biggest pork producer
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 2012, págs. 10-16
Regional concentration increases
Hans-Wilhelm Windhorst
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2011, págs. 24-31
B. Grabkowsky, Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Vol. 52, Nº. 10, 2010, págs. 17-19
Producción de bio-energía: ¿una amenaza para la industria global del huevo?
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Vol. 50, Nº. 1, 2008, págs. 15-26
Cambios en los modelos de producción y comercio de la carne de cerdo
Hans-Wilhelm Windhorst
MG Mundo ganadero, ISSN 0214-9192, Año 17, Nº. Extra 191, 2006 (Ejemplar dedicado a: Ganado porcino), págs. 22-27
Cambios en la producción avícola y el comercio mundial (y II)
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Vol. 48, Nº. 11, 2006, págs. 714-724
Cambios en la producción avícola y el comercio mundial (I)
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Vol. 48, Nº. 10, 2006, págs. 659-664
Producción europea de carne de pavo: comercio y perspectivas
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Vol. 48, Nº. 2, 2006, págs. 103-106
Hans-Wilhelm Windhorst
Selecciones avícolas, ISSN 0210-0541, Vol. 45, Nº 1, 2003, págs. 9-21
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