Periodo de publicación recogido
|
|
|
Effects of heat exposure on wine quality during transport and storage
Christian E. Butzke, E. E. Vogt, L. Chacón Rodríguez
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 23, Nº 1, 2012, págs. 15-25
Spectrophotometric assay for anginine in grape juice and must
Christian E. Butzke, K. T. Austin
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 51, Nº 3, 2000, págs. 227-232
Diagnosis and rectification of stuck and sluggish fermentations
Christian E. Butzke, Linda F. Bisson
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 51, Nº 2, 2000, págs. 168-177
Survey of analytical methods and winery laboratory proficiency
Christian E. Butzke, Susan E. Ebeler
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 50, Nº 4, 1999, págs. 461-465
Bruce Dukes, Christian E. Butzke
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 2, 1998, págs. 125-134
Survey of yeast assimilable nitrogen status in must from California, Oregon, and Washington: research note
Christian E. Butzke
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 2, 1998, págs. 220-224
Evaluation of a digital blood glucose monitor for measuring residual glucose in wines: research note
Robert M. Cook, Bruce R. Devlin, Susan E. Ebeler, Christian E. Butzke
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 49, Nº 2, 1998, págs. 225-228
Christian E. Butzke
V Foro Mundial del Vino: Logroño 28, 29 y 30 de marzo de 2006, 2008, ISBN 978-84-8125-305-4, págs. 71-84
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados