Periodo de publicación recogido
|
|
|
A taste of tourism: Visitors' motivations to attend a food festival
Wanching Chang, Jingxue (Jessica) Yuan
Event management, ISSN 1525-9951, Vol. 15, No. 1, 2011, págs. 13-23
Summer camps as a means to recruit prospective college students
Linchi Kwok, Deborah C. Fowler, Jingxue (Jessica) Yuan
Event management, ISSN 1525-9951, Vol. 14, No. 2, 2010, págs. 149-156
The role of integrated marketing communications (IMC) on heritage destination visitations
Yu-Ju Wang, Chihkang (Kenny) Wu, Jingxue (Jessica) Yuan
Journal of quality assurance in hospitality & tourism, ISSN 1528-008X, Vol. 10, Nº. 3, 2009, págs. 218-231
Chinese tourist satisfaction with Yunnan Province, China
Jingxue (Jessica) Yuan, Chikang (Kenny) Wu, Jianren Zhang, Ben K. Goh, Betty L. Stout
Journal of hospitality and leisure marketing, ISSN 1050-7051, Vol. 16, Nº. 1-2, 2007, págs. 181-202
Motivations of Young People for Visiting Wine Festivals
Tim Dodd , Charlie Adams , Jingxue (Jessica) Yuan, Natalia Kolyesnikova
Event management, ISSN 1525-9951, Vol. 10, Nº 1, 2006, págs. 23-33
Segmenting wine festival attendees: A factor-cluster approach
Jingxue (Jessica) Yuan, Liping A. Cai, Alastair M. Morrison, Sally Linton
Tourism review international, ISSN 1544-2721, Vol. 8, Nº. 4, 2005, págs. 297-309
Sustainable Gastro-Tourism Destination Development
Robert L. Williams, Helena A. Williams, Jingxue (Jessica) Yuan
Gran Canaria SSTD 2018: III Spring Symposium on Challenges in Tourism Development: Conference Proceedings, 2018, ISBN 978-84-09-03853-4, pág. 2
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados