Periodo de publicación recogido
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Dos Palillos. Mestissatge asiàtic al Raval barceloní
Daniel Vázquez Sallés
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 96, 2009, pág. 20
Hostal Colomí. Brasa i tradició a la Conca de Barberà
Daniel Vázquez Sallés
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 94, 2009, pág. 20
Melba. Cuina ètica amb un rerefons osonenc
Daniel Vázquez Sallés
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 93, 2009, pág. 20
Embat. Cuina senzilla i personal a Barcelona
Daniel Vázquez Sallés
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 92, 2009, pág. 18
La Taverna d'en Grivé. Cuina elegant al cor de Granollers
Daniel Vázquez Sallés
Descobrir cuina, ISSN 1577-0311, Nº 91, 2009, pág. 18
2006. El boom de la cuina catalana. El Bullí, el millor restaurant del món •
Daniel Vázquez Sallés
Història mundial de Catalunya / Borja de Riquer i Permanyer (dir.), Joaquim Albareda i Salvadó (ed. lit.), Miquel Molist i Montañà (ed. lit.), Isabel Rodà de Llanza (ed. lit.), Josep M. Salrach (ed. lit.), 2018, ISBN 978-84-297-7728-4, pág. 926
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