Periodo de publicación recogido
|
|
|
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Nº 11-12, 2009, pág. 27
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Nº 5, 2009, págs. 24-26
Full Beam ahead. The man behind he world's most popular bourbon
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Nº 2, 2009, págs. 16-17
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Nº 1, 2008, págs. 26-27
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 34, Nº 5, 2006, págs. 32-34
Mouton Cadet puts quality top of agenda
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 34, Nº 5, 2006, págs. 36-37
Spanish wine. Food for thought
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 10, 2005, págs. 15-18
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 10, 2005, págs. 49-55
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 9, 2005, págs. 68-78
20: 20 vision wine Argentina. Reaching for the stars
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 8, 2005, págs. 37-44
Lancers opts for clear solution. Rosés leading the way. Portuguese wine
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 8, 2005, págs. 49-50
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 7, 2005, págs. 17-18
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 7, 2005, págs. 63-64
Vinexpo bucks forecast with increased attendance
Simon Warburton, David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 7, 2005, págs. 67-74
Champagne. Going beyond the bounds
David Longfield, Daniel Lorson
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 33, Nº 5, 2005, págs. 39-48
New zealand wine. restoring some balance
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 32, Nº 7, 2004, págs. 21-25
Chilean wine. there's a buzz in the air
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 32, Nº 7, 2004, págs. 41-46
Summer drinks. The sun's over the yard arm
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 32, Nº 6, 2004, págs. 51-58
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 32, Nº 4, 2004, págs. 25-28
Sauvignon blanc. The green, green grass...
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 32, Nº 4, 2004, págs. 31-33
Chilean wine. Moving up to premium
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 32, Nº 3, 2004, págs. 31-37
South africa. All the year's contenders
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 32, Nº 2, 2004, págs. 49-54
Categories reviewed. All the year's contenders
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 32, Nº 1, 2004, págs. 30-41
Loire wine. Yields low, quality high
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 11, 2003, págs. 38-39
Languedoc wine. Pace hots up in the south
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 11, 2003, págs. 40-43
Rhône wine. Message received, but not necessarily understood
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 11, 2003, págs. 45-46
Spanish wine.The new wave rolls on
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 10, 2003, págs. 37-40
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 9, 2003, págs. 69-73
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 9, 2003, págs. 75-80
South america. Going for premium
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 8, 2003, págs. 38-44
New Zealand.Industry growth secures future
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 7, 2003, págs. 33-39
Chile. Treading a premium path
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 7, 2003, págs. 57-61
Cape Blend solution for Brand SA?
David Longfield
Drinks international, ISSN 0012-625X, Vol. 31, Nº 2, 2003, págs. 47-49
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados