InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Effect of drying methods on the physical properties of durum wheat pasta
Monika Piwińska, Jarosław Wyrwisz, Marcin Kurek, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 4, 2016, págs. 523-528
Effect of micronization of high-fiber oat powder and vacuum-drying on pasta quality
Monika Piwińska, Jarosław Wyrwisz, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 3, 2016, págs. 433-439
Monika Piwińska, Jarosław Wyrwisz, Marcin Kurek, Agnieszka Wierzbicka
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 14, Nº. 1, 2016, págs. 101-108
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