Periodo de publicación recogido
|
|
|
Food utilization to the fullest: the prospects of 3D-printing in the meat industry
Pavan Kumar, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw, Nitin Mehta, Rajeev Ranjan
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2021, págs. 44-47
Missing the real culprit?: insights on the water footprint of the meat industry
Nitin Mehta, Pavan Kumar, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw, Rajeev Ranjan
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 2021, págs. 52-58
Natural extracts are very promising: they are a novel green alternative to synthetic preservatives for the meat industry
Pavan Kumar, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw, Nitin Mehta, Rajeev Ranjan
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 2020, págs. 48-57
Oxidation affects product quality: degradation of muscle proteins is a mostly overlooked effect of lipid oxidation
Rushikesh A. Kantale, Rajeev Ranjan, Akhilesh K. Verma, Pavan Kumar, Pramila Umaraw
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2019, págs. 22-28
Akhilesh K. Verma, Pavan Kumar, Devendra Kumar, Rajeev Ranjan
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 2018, págs. 36-44
Improving sensory attributes and safety
Pavan Kumar, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw, Rajeev Ranjan, Nitin Mehta
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2017, págs. 51-57
Fermented meat products are suitable carriers of probiotics
Pramod K. Singh, Pavan Kumar, Akhilesh K. Verma, Rajeev Ranjan
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 2017, págs. 28-33
Decontamination assures quality meat
Rajeev Ranjan, Pavan Kumar, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 6, 2016, págs. 28-33
Decontamination assures quality meat
Rajeev Ranjan, Pavan Kumar, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2016, págs. 22-27
Suitable packaging can reduce food waste
Pavan Kumar, Rajeev Ranjan, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 5, 2016, págs. 53-54
Food safety: Suitable packaging can reduce food waste
Pavan Kumar, Rajeev Ranjan, Akhilesh K. Verma, Pramila Umaraw
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 2016, págs. 40-47
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados