Periodo de publicación recogido
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John C. Frelka, David M. Phinney, Xiangyu Yang, Michael V Knopp, Dennis Ray Heldman, Macdonald P. Wick, Yael Vodovotz
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 2, 2019, págs. 844-853
John C. Frelka, David M. Phinney, Macdonald P. Wick, D. R. Heldman
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 83, Nº 4, 2018, págs. 881-882
Prediction of Liquid Specific Heat Capacity of Food Lipids
Xiaoyi Zhu, David M. Phinney, Sravanti Paluri, D. R. Heldman
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 83, Nº 4, 2018, págs. 992-997
Reverse Stability Kinetics of Meat Pigment Oxidation in Aqueous Extract from Fresh Beef
John C. Frelka, David M. Phinney, Macdonald P. Wick, D. R. Heldman
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 12, 2017, págs. 2910-2914
David M. Phinney, John C. Frelka, Anita Wickramasinghe, D. R. Heldman
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 4, 2017, págs. 933-938
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