págs. 875-877
págs. 878-878
págs. 879-880
págs. 881-882
págs. 883-884
págs. 885-891
Xiaotao Sun, Wei Dong, Miao Liu, Caihong Shen, Yuyu Zhang, Jinyuan Sun, Baoguo Sun, Hehe Li, Feng Chen
págs. 892-901
Sonocrystallization of Interesterified Soybean Oil: Effect of Saturation Level and Supercooling
Juhee Lee, Roberta Claro da Silva, Veronique Gibon, Silvana Martini
págs. 902-910
págs. 911-921
págs. 922-928
págs. 929-936
págs. 937-945
págs. 946-955
págs. 956-965
Jin‐Jin Chen, Peng‐Fei Gong, Yi‐Lan Liu, Bo‐Yan Liu, Dawn Eggert, Yuan‐Heng Guo, Ming‐Xia Zhao, Qing‐Sheng Zhao, Bing Zhao
págs. 966-974
págs. 975-983
Antimicrobial Carvacrol in Solution Blow‐Spun Fish‐Skin Gelatin Nanofibers
Fei Liu, Furkan Türker Saricaoglu, R.J. Avena-Bustillos, David F. Bridges, Gary R. Takeoka, V. C. H. Wu, Bor‐Sen Chiou, Delilah F. Wood, T. H. McHugh, Fang Zhong
págs. 984-991
Prediction of Liquid Specific Heat Capacity of Food Lipids
Xiaoyi Zhu, David M. Phinney, Sravanti Paluri, D. R. Heldman
págs. 992-997
págs. 998-1004
págs. 1005-1010
págs. 1011-1016
págs. 1017-1024
págs. 1025-1031
Inactivation of Escherichia ColiO157: H7 and Listeria Innocuaby Benzoic Acid, Ethylenediaminetetraacetic Acid and Their Combination in Model Wash Water and Simulated Spinach Washing
Solmaz Alborzi, Luis J. Bastarrachea, Qiao Ding, Rohan V. Tikekar
págs. 1032-1040
págs. 1041-1047
págs. 1048-1052
Application of Lactobacillus plantarumin Functional Products Based on Fermented Buckwheat
Zuzana Matejčeková, Friderika Soltészová, Pavel Ačai, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
págs. 1053-1062
págs. 1063-1072
págs. 1073-1083
págs. 1084-1093
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados