InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1
Zuzana Matejčeková, Elena Dujmić, Denisa Liptáková
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 25, Nº 2, 2019, págs. 141-149
Application of Lactobacillus plantarumin Functional Products Based on Fermented Buckwheat
Zuzana Matejčeková, Friderika Soltészová, Pavel Ačai, Denisa Liptáková, Ľubomír Valík
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 83, Nº 4, 2018, págs. 1053-1062
Characterization of mutual relations between Geotrichum candidum and Lactobacillus rhamnosus GG in milk: A quantitative approach
Anna Šípková, Ľubomír Valík, Michal Čižniar, Denisa Liptáková
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 20, Nº 1, 2014, págs. 23-31
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