Olive leaf extracts for shelf life extension of salmon burgers
Ibtihel Khemakhem, Ana García de Fuentes, María Jesús Lerma García, Mohamed Ayadi, Mohamed Bouaziz, José Manuel Barat Baviera
págs. 91-100
págs. 101-108
Maria Bernat, Carla Casals Rosell, Neus Teixidó, Rosario Torres Sanchís, B.C. Carballo, Josep Usall Rodié
págs. 109-119
págs. 120-129
Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough
Jovana Petrović, Biljana Pajin, Ivana Lončarević, Vesna Tumbas Šaponjac, Ivana Nikolić, Đurđica Ačkar, Danica Zarić
págs. 130-140
págs. 141-149
Progressive freeze concentration of skimmed milk in an agitated vessel: Effect of the coolant temperature and stirring rate on process performance
Isabella de Bona Muñoz, Ariadna Rubio, Mónica Blanco Abellán, Mercè Raventós, Eduardo Hernández Yañez, Elane Schwinden Prudêncio
págs. 150-159
págs. 160-170
págs. 171-181
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados