InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Progressive freeze concentration of skimmed milk in an agitated vessel: Effect of the coolant temperature and stirring rate on process performance
Isabella de Bona Muñoz, Ariadna Rubio, Mónica Blanco Abellán, Mercè Raventós, Eduardo Hernández Yañez, Elane Schwinden Prudêncio
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 25, Nº 2, 2019, págs. 150-159
Ana Claudia Berenhauser, Douglas Soares, Norton Komora, Juliano De Dea Lindner, Elane Schwinden Prudêncio, J. Vladimir Oliveira, Jane Mara Block
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 16, Nº. 1, 2018, págs. 122-126
Mirella Crhistine Scariot, Gustavo Luiz Venturelli, Elane Schwinden Prudêncio, Ana Carolina Maisonnave Arisi
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 264, Nº 1, 2018, págs. 1-7
Gilson Hideki Nabeshima, João Gustavo Provesi, Júlia de Oliveira Frescura, Márcia Barbosa Henriquez Mantelli, Manoela Alano Vieira, Elane Schwinden Prudêncio, Edna Regina Amante
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 12, Nº. 4, 2014, págs. 399-406
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