págs. 1-10
Purification and identification of an antioxidant peptide from Pinctada fucata muscle
Yanyan Wu, Jing Wang, Laihao Li, Xianqing Yang, Jinxu Wang, Xiao Hu
págs. 11-19
págs. 20-26
Physicochemical characterization of unique unifloral honey: Euphorbia resinifera
A. Moujanni, L. Partida, A. K. Essamadi, Dolores Hernanz Vila, Francisco Jose Heredia Mira, Anass Terrab Benjelloun
págs. 27-35
Martha Montserrat Castorena Alba, Jesús Alberto Vázquez Rodríguez, Manuel López-Cabanillas Lomelí, Blanca Edelia González Martínez
págs. 36-41
págs. 42-49
Purification and characterization of macrolactins and amicoumacins from Bacillus licheniformis BFP011: a new source of food antimicrobial substances
Nida Arbsuwan, Wisarut Payoungkiattikun, Pisan Sirithorn, Sakda Daduang, Nisachon Jangpromma, Apisak Dhiravisit, Young Tae Hahm, Lorenz Kurt Neubert, Sompong Klaynongsruang
págs. 50-60
M. Z. Saavedra Leos, César Leyva Porras, Claudia Álvarez Salas, Francisco Longoria Rodríguez, Ana L. López Pablos, Raúl González García, José Trinidad Pérez Urizar
págs. 61-69
págs. 70-75
págs. 76-84
Sabrina Sauthier Monteiro, Gabriela Karnopp, Nelize Michelon, Aline Cristina Nascimento Ramos Arantes, Magda Aita Monego, Djenifer Kirch Kipper, Marcela Bromberger Soquetta, Roger Wagner, Claudia Severo da Rosa
págs. 85-95
María L. Mendoza López, Carla S. Alvarado Díaz, Samuel B. Pérez Vega, Martha Yarely Leal Ramos, Néstor Gutiérrez Méndez
págs. 96-104
págs. 105-112
págs. 113-121
Ana Claudia Berenhauser, Douglas Soares, Norton Komora, Juliano De Dea Lindner, Elane Schwinden Prudêncio, J. Vladimir Oliveira, Jane Mara Block
págs. 122-126
Cinthia Muñoz López, Galo R. Urrea García, Maribel Jiménez Fernandez, Guadalupe del C. Rodríguez Jiménes, Guadalupe Luna Solano
págs. 127-134
págs. 135-145
págs. 146-155
págs. 156-164
págs. 165-171
Effect of extrusion on the carotenoid content, physical and sensory properties of snacks added with bagasse of naranjita fruit: optimization process
Xóchitl Ariadna Ruiz Armenta, José J. Zazueta Morales, Ernesto Aguilar Palazuelos, C.I. Delgado Nieblas, Agustin López Diaz, Irma Leticia Camacho Hernández, Roberto Gutiérrez Dorado, Fernando Martínez-Bustos
págs. 172-180
págs. 181-189
págs. 190-198
Physicochemical and microbiological characteristics of diverse Spanish cured meat products
Rosa Ana Menéndez García, Eugenia Rendueles Álvarez, José Javier Sanz Gómez, Jesús Ángel Santos Buelga, María del Camino García Fernández
págs. 199-204
Evaluation of oxygen absorber system effectiveness in butter containers
Pablo Otero Pazos, Raquel Sendón García, Ismael Martínez Lede, G. Aurrekoetxea, Inmaculada Angulo, Ana I. Rodríguez Bernaldo de Quirós
págs. 205-212
págs. 213-221
Nutritional and bioactive compounds in dried tomato processing waste
Violeta Nour, Tatiana D. Panaite, Mariana Ropota, Raluca Turcu, Ion Trandafir, Alexandru R. Corbu
págs. 222-229
págs. 230-237
págs. 238-246
págs. 247-254
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados