InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Effect of extrusion on the carotenoid content, physical and sensory properties of snacks added with bagasse of naranjita fruit: optimization process
Xóchitl Ariadna Ruiz Armenta, José J. Zazueta Morales, Ernesto Aguilar Palazuelos, C.I. Delgado Nieblas, Agustin López Diaz, Irma Leticia Camacho Hernández, Roberto Gutiérrez Dorado, Fernando Martínez-Bustos
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 16, Nº. 1, 2018, págs. 172-180
Elaboration of functional snack foods using raw materials rich in carotenoids and dietary fiber: effects of extrusion processing
C.I. Delgado Nieblas, José J. Zazueta Morales, José Alberto Gallegos Infante, E. Aguilar Palazuelos, I.L. Camacho Hernández, C.A. Ordorica Falomir, M. Pires de Melo, A. Carrillo López
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 13, Nº. 1, 2015, págs. 69-79
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