InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Properties of 3-Deoxyanthocyanins from Sorghum
L. W. Rooney, R.D. Waniska, J. M. Awika
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 14, 2004, págs. 4388-4394
Effects of ingredients and processing on dough rheology of wheat flour tortillas.: Note.
R.D. Waniska, L.W. Rooney, Makuteswara Srinivasan
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 6, Nº 4, 2000, págs. 331-338
T. Yi, R.D. Waniska, H. Lin, L. Xue-Ping, W. Xu, J. Lu
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 5, Nº 4, 1999, págs. 339-346
Microstructure of wheat flour tortillas: effects of soluble and insoluble fibres
Koushik Seetharaman, C.M. McDonough, R.D. Waniska, L. W. Rooney
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 3, 1997, págs. 181-188
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