InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Thermal treatments to partially pre-cook and improve the shelf-life of whole pearl millet flour
Komeine KM Nantanga, Koushik Seetharaman, Henriette L de Kock, John R.N. Taylor
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 88, Nº 11, 2008, págs. 1892-1899
Effect of Alkali Dipping on Dough and Final Product Quality
Ni Yao, Richard Owusu-Apenten, L. G. Zhu, Koushik Seetharaman
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 3, 2006
Microstructure of wheat flour tortillas: effects of soluble and insoluble fibres
Koushik Seetharaman, C.M. McDonough, R.D. Waniska, L. W. Rooney
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 3, 1997, págs. 181-188
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