InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Measuring consumers' interest in instant fortified pearl millet products: a field experiment in Touba, Senegal.
Hugo De Groote, Sarah W Kariuki, Djibril Traore, John R.N. Taylor, Mario G Ferruzzi, Bruce R Hamaker
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 6, 2018, págs. 2320-2331
Talknice Z Jombo, Amanda Minnaar, John R.N. Taylor
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 5, 2018, págs. 1725-1733
Muhammad Gulzar, John R.N. Taylor, Amanda Minnaar
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 97, Nº 14, 2017, págs. 4815-4821
Thermal treatments to partially pre-cook and improve the shelf-life of whole pearl millet flour
Komeine KM Nantanga, Koushik Seetharaman, Henriette L de Kock, John R.N. Taylor
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 88, Nº 11, 2008, págs. 1892-1899
Effects of phenolics in sorghum grain on its bitterness, astringency and other sensory properties
Rosemary I Kobue-Lekalake, John R.N. Taylor, Henriette L de Kock
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 10, 2007, págs. 1940-1948
Effect of heating cast kafirin films on their functional properties
Yusuf B Byaruhanga, Corinda Erasmus, M Naushad Emmambux, John R.N. Taylor
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 1, 2007, págs. 167-175
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados