Innovative food products for cancer patients: future directions.
págs. 1647-1652
Anti-inflammatory effects of polyphenols in arthritis.
Francesca Oliviero, Anna Scanu, Yessica Zamudio-Cuevas, Leonardo Punzi, Paolo Spinella
págs. 1653-1659
Application of power ultrasound on the convective drying of fruits and vegetables: effects on quality.
Óscar Rodríguez Barragán, Valeria Soledad Eim Iznardo, María Carmen Rosselló Matas, Antoni Femenia Marroig, Juan Andrés Carcel Carrión, Susana Simal Florindo
págs. 1660-1673
págs. 1674-1684
Silvia de la Cruz Ares, Raquel Madrid García, Aina García García, Marcos Alcocer, María del Rosario Martín de Santos, Isabel González, Teresa Garcia
págs. 1685-1695
págs. 1696-1702
Teresa Pomares-Viciana, Damián Martínez Valdivieso, Rafael Font, Pedro Gómez, Mercedes del Río Celestino
págs. 1703-1711
Anja Grosse Brinkahus, Giuseppe Bee, Angela Schwarm, Michael Kreuzer, Frigga Dohme Meier, Johanna O Zeitz
págs. 1712-1718
págs. 1719-1724
págs. 1725-1733
págs. 1734-1742
Effects of dietary coated cysteamine hydrochloride on pork color in finishing pigs.
Miaomiao Bai, Hongnan Liu, Kang Xu, Bingjie Zou, Rong Yu, Yanhong Liu, Weigang Xing, Haitao Du, Yong Li, Yulong Yin
págs. 1743-1750
págs. 1751-1756
págs. 1757-1764
The effect of ultrasound on the alkali extraction of proteins from eggshell membranes.
Ismael Marcet, Marina Salvadores, Manuel Rendueles de la Vega, Huertas María Díaz Mula
págs. 1765-1772
págs. 1773-1786
Physicochemical characterization of actomyosin-paramyosin from giant squid mantle (Dosidicus gigas).
Ivan J Tolano-Villaverde, Victor Ocaño-Higuera, Josafat Marina Ezquerra Brauer, Irela Santos-Sauceda, Hisila Santacruz-Ortega, J.L. Cárdenas López, Guillermo Rodríguez-Olibarria, Enrique Márquez Ríos
págs. 1787-1793
págs. 1794-1802
Julia Crespo, Peggy Rigou, Valeria Romero, Margarita García, Teresa Arroyo, Juan Mariano Cabellos Caballero
págs. 1803-1812
Joana Santos, Manuel Álvarez Ortí, Estela Sena Moreno, Adrian Rabadán, José E Pardo, M. Beatriz P. P. Oliveira
págs. 1813-1820
Analysis of moisture, oil, and fatty acid composition of olives by near-infrared spectroscopy: development and validation calibration models.
págs. 1821-1831
págs. 1832-1838
págs. 1839-1849
págs. 1850-1855
Javier Portu Reinares, Rosa López Martín, Philipp Ewald, María Pilar Santamaría Aquilué, Peter Winterhalter, Teresa Garde Cerdán
págs. 1856-1862
Microwave heating modelling of a green smoothie: effects on glucoraphanin, sulforaphane and S-methyl cysteine sulfoxide changes during storage
Noelia Castillejo Montoya, Ginés Benito Martínez Hernández, Antonio Lozano Guerrero, Juan Luis Pedreño Molina, Perla Gómez, Encarnación Aguayo Giménez, Francisco Artés Hernández
págs. 1863-1872
Dynamic gastric digestion of a commercial whey protein concentrate†.
Beatriz Miralles, Roberto del Barrio, Carolina Cueva, Isidra Recio, Lourdes Amigo
págs. 1873-1879
págs. 1880-1888
págs. 1889-1898
Inhibition of influenza virus replication by adlay tea.
Emiko Nagai, Miwa Iwai, Ritsuko Koketsu, Riho Sogabe, Ryosuke Morimoto, Yuri Suzuki, Yoichiro Ohta, Yoshinobu Okuno, Atsushi Ohshima, Toshiki Enomoto, Yuji Isegawa
págs. 1899-1905
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