Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Efectes de la composició d'àcids grassos de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc

  • Autores: Pere Duran Montgé
  • Directores de la Tesis: Enric Esteve-García (dir. tes.)
  • Lectura: En la Universitat Rovira i Virgili ( España ) en 2008
  • Idioma: catalán
  • ISBN: 9788469188460
  • Tribunal Calificador de la Tesis: Clemente J. López Bote (presid.), Josep Ribalta Vives (secret.), Ana Cristina Barroeta (voc.), Peter Theil (voc.), Carolina Realini Cujo (voc.)
  • Materias:
  • Enlaces
    • Tesis en acceso abierto en: TDX
  • Resumen
    • Els objectius de la present tesis foren estudiar l'efecte de la composició lipídica de la dieta sobre la deposició de greix i àcids grassos en el porc en relació amb el metabolisme lipídic.Setanta femelles foren alimentades una de la les set dietes: una dieta sense greix i sis dietes amb un contingut de greix del 10%. Els greixos utilitzats foren sèu vacu, oli de gira-sol alt oleic, oli de gira-sol, oli de llinosa, mescla i una dieta amb oli de peix.El contingut en greix de la canal dels animals alimentats amb oli de gira-sol alt oleic (26.7%) i oli de gira-sol (26.7%) fou superior al dels animals alimentats amb sèu (22.9%). Igualment, els animals alimentats amb sèu tingueren un menor contingut en greix dissecat i greix dorsal. En paral·lel, l'expressió dels enzims lipogènics i els continguts en hormones tiroidees foren inferiors en els animals alimentats amb sèu.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno