C.-C. Chen, F.-P. Chou
págs. 1989-1996
Antioxidant activity of Potentilla fruticosa
P. R. Venskutonis, T. A. van Beek, G. Miliauskas
págs. 1997-2009
Sprout inhibition of potatoes with soft-electrons (low-energy electron beams)
T. Hayashi, S. Todoriki
págs. 2010-2014
págs. 2015-2021
V. Q. Neto, P. S. Bora
págs. 2022-2027
págs. 2028-2034
F. Vicente, A. Sarraseca
págs. 2035-2040
págs. 2041-2046
págs. 2047-2051
M. A. Sentandreu
págs. 2052-2060
Characterisation and variation of antioxidant micronutrients in lettuce (Lactuca sativa folium)
C. Nicolle, J.-L. Lamaison, D. Fraisse, A. Carnat
págs. 2061-2069
págs. 2070-2076
págs. 2077-2084
N. G. G. Amani
págs. 2085-2096
B. A. Williams, E. Bauer
págs. 2097-2104
págs. 2105-2112
págs. 2113-2122
How manufacturing processes affect the level of pesticide residues in tea
C. Sood, S. Jaggi, V. Kumar, S. D. Ravindranath
págs. 2123-2127
P. Prabhasankar
págs. 2128-2134
F. Swiderski, W. Kolanowski
págs. 2135-2141
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados