M. Kilic, R. C. Lindsay
págs. 4001-4003
Comparison of Effect of Vacuum-Condensed and Ultrafiltered Milk on Cheddar Cheese
M. R. Acharya, V. V. Mistry
págs. 4004-4012
A. Ye, S. G. Anema
págs. 4013-4022
Effect of Genetic Variation on the Tryptic Hydrolysis of Bovine beta-Lactoglobulin A, B, and C
L. K. Creamer, H. C. Nilsson, M. A. Paulsson
págs. 4023-4032
A. Salvador, S. M. Fiszman
págs. 4033-4041
D. Borda, A. Van Loey
págs. 4042-4049
Screening of Dairy Yeast Strains for Probiotic Applications
Y. Tanoue, M. Tsukahara, H. Kumura
págs. 4050-4056
Aroma Compounds in Sweet Whey Powder
S. S. Mahajan
págs. 4057-4063
Volatile Free Fatty Acids as Ripening Indicators for Serra da Estrela Cheese
A. C. S. Ferreira, F. K. Tavaria
págs. 4064-4072
N. Horie, K. Horie, A. M. Abdou
págs. 4073-4079
Emulsifying Properties of Fractions Prepared from Commercial Buttermilk by Microfiltration
R. R. Roesch
págs. 4080-4087
págs. 4088-4096
J. Y. Shin, W. M. Jeon
págs. 4097-4103
Delayed Neutrophil Apoptosis in Bovine Subclinical Mastitis
P. Boutet, D. Boulanger
págs. 4104-4114
Effect of Lameness on Culling in Dairy Cows
C. J. Booth, L. D. Warnick
págs. 4115-4122
Effect of Lameness on Ovarian Activity in Postpartum Holstein Cows
J. A. Hernandez, E. J. Garbarino
págs. 4123-4131
F. Vangroenweghe
págs. 4132-4144
A. Sternesjo, A. Shitandi
págs. 4145-4149
Viability of Milk Neutrophils and Severity of Bovine Coliform Mastitis
L. Duchateau, C. Burvenich, J. Mehrzad
págs. 4150-4162
J. Macuhova, A. Dzidic, R. M. Bruckmaier
págs. 4163-4169
Effects of Mechanical Processing on the Nutritive Value of Barley Silage for Lactating Dairy Cows
K. A. Beauchemin, J.-S. Eun
págs. 4170-4177
págs. 4178-4181
L. F. Archbald, J. P. Goff, P. Melendez, C. A. Risco
págs. 4182-4189
págs. 4190-4194
Feeding Glycerol to Transition Dairy Cows: Effects on Blood Metabolites and Lactation Performance
J. M. DeFrain, A. R. Hippen, K. F. Kalscheur
págs. 4195-4206
C. Iglesias, Alex Bach Ariza
págs. 4207-4209
G. N. Douglas, J. K. Drackley, H. G. Bateman, T. R. Overton
págs. 4210-4220
J. E. Vallimont
págs. 4221-4229
E. C. Ontsouka
págs. 4230-4237
págs. 4238-4246
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados