Prevalence and Numbers of Escherichia coli O157 on Bovine Hides at a Beef Slaughter Plant
S. B. O Brien
págs. 660-665
S. D. Shackelford, T. L. Wheeler, T. M. Arthur
págs. 666-672
D. L. Marshall, H.-G. Yuk
págs. 673-679
C. W. Noah, K. S. Kreuzer, J. S. Ikeda, C. I. Shaw
págs. 680-686
E. A. Duffy, L. Cisneros-Zevallos
págs. 687-695
D. M. Blau, B. J. McCluskey
págs. 696-702
X. Li, B. W. Sheldon
págs. 703-710
Inactivation of Salmonella enterica Serovar Enteritidis on Shell Eggs by Ozone and UV Radiation
L. A. Rodriguez-Romo
págs. 711-717
P. S. Holt, R. K. Gast, T. Murase
págs. 718-721
E. M. Nielsen, J. Boes, L. Nersting
págs. 722-727
Development of a Surface Plasmon Resonance-Based Immunoassay for Listeria monocytogenes
S. Hearty, P. Leonard
págs. 728-735
págs. 736-743
págs. 744-750
An Assessment of Pasteurization Treatment of Water, Media, and Milk with Respect to Bacillus Spores
J. S. Novak
págs. 751-757
S. M. Russell, S. P. Axtell
págs. 758-763
An Evaluation of Raw Milk Microorganisms as Markers of On-Farm Hygiene Practices Related to Milking
D. J. I. Thomas, M. L. Hutchison
págs. 764-772
Microbiological Quality of Sous and Tamarind, Traditional Drinks Consumed in Jordan
R. A. Nassereddin
págs. 773-777
Effect of Ozone Pretreatment on Fish Storage Life at Low Temperatures
A. Gelman, V. Drabkin, Y. Khanin, L. Glatman, O. Sachs
págs. 778-784
S. Rehmet, V. Bremer, N. Bocter
págs. 785-789
S. Cavero, S. Santoyo
págs. 790-795
Factors Affecting the Microbiological Condition of the Deep Tissues of Mechanically Tenderized Beef
J. C. McGinnis, C. O. Gill
págs. 796-800
Comparison of Methods for Assessing Reverse Osmosis Membrane Treatment of Shrimp Process Water
J. Christensen, T. B. Hansen, S. Casani
págs. 801-807
M. Quiros, María Isabel de Silóniz Jiménez, M.-J. Valderrama, P. Wrent
págs. 808-814
Alberto Martin, Francisco Pérez Nevado, E. Aranda, M. J. Benito
págs. 815-822
K. Herde, M. Bergmann
págs. 823-827
A. Levsen, B. T. Lunestad
págs. 828-832
A. Dobroiu, Y. Morita
págs. 833-837
Survival of Shigella boydii 18 in Bean Salad
M. E. Agle, S. E. Martin, H. P. Blaschek
págs. 838-840
Destruction of Salmonella Senftenberg on the Shells of Intact Eggs by Thermoultrasonication
M. L. Garcia, Lorenzo de la Hoz Perales, María Concepción Cabeza Briales
págs. 841-844
Molecular Analysis of Salmonella Isolates Recovered from Processed Turkey Carcasses
J. S. Sherwood, P. A. Olah
págs. 845-849
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados