págs. 349-355
Effect of gamma radiation on the lipid profiles of soybean, peanut and sesame seed oils
A. M. R. Afify, Magdy M. Rashed, A. M. Ebtesam, H.S. El-Beltagi
págs. 356-368
págs. 369-377
págs. 378-386
A quality assessment of crude palm oil marketed in Bahia, Brazil
D. T. de Almeida, i. L. Nunes, P. L. Conde, R. P. S. Rosa, W. F. Rogério
págs. 387-394
págs. 395-399
Extraction of passion fruit seed oil using supercritical CO2: a study of mass transfer and rheological property by Bayesian inference
R. Cardoso de Oliveira, R. M. Rossi, M. L. Gimenes, S. Jagadevan, W. Machado Giufrida
págs. 400-406
págs. 407-414
págs. 415-424
págs. 425-431
Johathan Delgado Adámez, M. N. Franco, J. Sánchez, Concepción de Miguel Gordillo, Daniel Martín Vertedor
págs. 432-441
Determination of the characteristic sensory profiles of Aloreña table-olive
Hortensia Galán Soldevilla, Pilar Ruiz Pérez-Cacho, J. A. Hernández Campuzano
págs. 442-452
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados