pág. 1
The future of predictive microbiology: Strategic research, innovative applications and great expectations
Thomas A. McMeekin, John Bowman, Olivia McQuestin, Lundal Mellefont, Tom Ross, Mark Tamplin
págs. 2-9
págs. 10-15
Microbial systems biology: New frontiers open to predictive microbiology
págs. 16-21
págs. 22-27
págs. 28-33
págs. 34-40
Modelling the growth of Clostridium perfringens during the cooling of bulk meat
Y. Le Marc, J. Plowman, C.F. Aldus, Marina Muñoz Cuevas, J. Baranyi, M.W. Peck
págs. 41-50
págs. 51-57
págs. 58-66
T.E. Theys, Annemie Geeraerd, A. Verhulst, K. Poot, I. Van Bree, Frank Devlieghere, P. Moldenaers, D. Wilson, Tim F. Brocklehurst, J.F. Van Impe
págs. 67-77
págs. 78-88
págs. 89-100
Modelling pH evolution and lactic acid production in the growth medium of a lactic acid bacterium: Application to set a biological TTI
M. Ellouze, M. Pichaud, C. Bonaiti, L. Coroller, O. Couvert, D. Thuault, R. Vaillant
págs. 101-107
págs. 108-115
págs. 116-121
págs. 122-128
págs. 129-135
págs. 136-145
Identification of non-linear microbial inactivation kinetics under dynamic conditions
V. Valdramidis, Annemie Geeraerd, K. Bernaerts, J.F. Van Impe
págs. 146-152
págs. 153-157
págs. 158-164
págs. 165-173
Semantic annotation of Web data applied to risk in food
Gaélle Hignette, Patrice Buche, O. Couvert, Juliette Dibie-Barthélemy, David Doussot, Ollivier Haemmerlé, Eric Mettler, Lydie Soler
págs. 174-180
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