[Més difusió per a l'actualitat científica relativa als aliments]
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
pág. 2
Emilio Montesinos Seguí, Rosalia Trias, Lluís Bañeras, Jesús Francés Ortega, Jordi Cabrefiga, Anna Bonaterra Carreras, Esther Badosa Romaño
págs. 3-9
págs. 10-12
Plans de control d'al·lèrgens a la indústria agroalimentària: el paper de l'anàlisi a la fàbrica
págs. 13-15
págs. 16-19
María Rodríguez González, Aroa de la Fuente, Esteban Leonardo Arosemena Angulo, Carles Adelantado Faura, Mª de los Ángeles Calvo Torras
págs. 20-22
págs. 23-25
págs. 26-28
págs. 29-30
3r Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient «La gestió de l’H2O»: usos i eficiència
págs. 31-32
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados