págs. 1-26
Mario de la Fuente Lloreda, R. Linares Torres, Pilar Baeza Trujillo, Carlos Miranda Jiménez, José Ramón Lisarrague
págs. 27-35
págs. 37-45
Ana Benito Bermejo, Enrique García-Escudero Domínguez, Izaskun Romero Laibarra, Natalia Domínguez Miguel, Ignacio Martín Rueda
págs. 47-58
Proanthocyanidin composition and evolution during grape ripening as affected by variety: Nebbiolo and Barbera cv.
Andriani Asproudi, Federico Piano, Giacomo Anselmi, Rocco Di Stefano, Eleonora Bertolone, Daniela Borsa
págs. 59-69
Maria Kyraleou, Stamatina Kallithraka, Stefanos Koundouras, Kleopatra Chira, Serkos A. Haroutounian, Hariklia Spinthiropoulou, Yorgos Kotseridis
págs. 71-84
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados