InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Color change of bottled white wines as a quality indicator
Antonios Kanavouras, Frank Coutelieris, Eleni Karanika, Yorgos Kotseridis, Stamatina Kallithraka
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 54, Nº 3, 2020, págs. 543-551
Nikolaos Theodorou, Nikolaos Nikolaou, Eleftheria Zioziou, Maria Kyraleou, Stamatina Kallithraka, Yorgos Kotseridis, Stefanos Koundouras
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 53, Nº 1, 2019, págs. 39-51
Tannin content and antioxidant capacity of five Greek red grape varieties
Maria Kyraleou, E. Gkanidi, Stefanos Koundouras, Stamatina Kallithraka
Vitis: Journal of Grapevine Research, ISSN 0042-7500, Vol. 58, Nº Extra 5, 2019 (Ejemplar dedicado a: 1st International Congress on Grapevine and Wine Sciences, Logroño/Spain), págs. 69-75
Charikleia Kogkou, Evangelia Chorti, Maria Kyraleou, Stamatina Kallithraka, Stefanos Koundouras, Gerard Logan, Ioannis Kanakis, Yorgos Kotseridis
International Journal of Wine Research, ISSN-e 1179-1403, Nº. 9, 2017, págs. 23-33
Maria Kyraleou, Pierre-Louis Teissedre, Eleni Tzanakouli, Yorgos Kotseridis, Niki Proxenia, Kleopatra Chira, Ioannis Ligas, Stamatina Kallithraka
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 50, Nº 4, 2016, págs. 209-222
Maria Kyraleou, Stamatina Kallithraka, Stefanos Koundouras, Kleopatra Chira, Serkos A. Haroutounian, Hariklia Spinthiropoulou, Yorgos Kotseridis
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 49, Nº 1, 2015, págs. 71-84
Stefanos Koundouras, Ioannis Kanakis, Efrosyni Drossou, Stamatina Kallithraka, Yorgos Kotseridis
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 47, Nº 2, 2013, págs. 115-128
Sofoklis Petropoulos, Stamatina Kallithraka, Ioannis Paraskevopoulos
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 45, Nº 4, 2011, págs. 235-243
Fining of red wines: effects On their analytical and sensory parameters
Asimenia Karamanidou, Stamatina Kallithraka, Efimia Hatzidimitriou
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, ISSN 1151-0285, Vol. 45, Nº 1, 2011, págs. 47-60
Differentiation of young red wines based on chemimetrics of minor polyphenolic constituents
Stamatina Kallithraka, Dimitris P. Makris, M. I. Salacha, Irini Tzourou, E. Tsoutsouras, P. Lanaridis
Bulletin de l' OIV: Revue Internatione de Viticulture, Oenologie, Economie, Droit Viti-Vinicole, ISSN 0029-7127, Vol. 80, Nº 911-913, 2007, págs. 61-67
The effect of polyphenolic composition as related to antioxidant capacity in white wines
Dimitris P. Makris, Eleni Psarra, Stamatina Kallithraka, Panagiotis Kefalas
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 36, Nº. 8, 2003, págs. 805-814
Note: A Comparative Study on the In Vitro Antiradical Activity and Hydroxyl Free Radical Scavenging Activity in Aged Red Wines
Stamatina Kallithraka, I. Parejo, Panagiotis Kefalas, Dimitris P. Makris
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 9, Nº 6, 2003, págs. 383-388
Polyphenols in Hellenic Wines: Creating Composition Tables as a Tool for Epidemiological Studies
Dimitris P. Makris, Stamatina Kallithraka, Panagiotis Kefalas
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 14, Nº 2-3, 2003, págs. 103-114
Evaluation of the antiradical and reducing properties of selected Greek white wines: correlation with polyphenolic composition
Dimitris P. Makris, Eleni Psarra, Stamatina Kallithraka
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 82, Nº 9, 2002, págs. 1014-1020
Stamatina Kallithraka
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 81, Nº 2, 2001, págs. 261-268
Tannin content and antioxidant capacity of five Greek red grapes varieties
Maria Kyraleou, Stamatina Kallithraka, E. Gkanidi, Stefanos Koundouras
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 175
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados