Periodo de publicación recogido
|
|
|
Z. Khiari, Dimitris P. Makris, Panagiotis Kefalas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 14, Nº 6, 2008, págs. 497-502
L. Chkaiban, Rinaldo Botondi, Andrea Bellincontro, Diana de Santis, Panagiotis Kefalas
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 13, Nº 3, 2007, págs. 142-149
Dimitris P. Makris, Aytaç Gül¿en, Panagiotis Kefalas
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 40, Nº. 1, 2007, págs. 7-14
Measuring the antioxidant activity of olive oil mill wastewater using chemiluminescence
Panagiotis Kefalas, Dora Atanassova, Elefteria Psillakis
Environment international: a journal of environmental science, risk and health, ISSN 0160-4120, Vol. 31, Nº. 2, 2005, págs. 275-280
Sonochemical reduction of the antioxidant activity of olive mill wastewater
Dora Atanassova, Christos Petrakis, Nicolas Kalogerakis, Panagiotis Kefalas, Elefteria Psillakis, D. Mantzavinos
Environment international: a journal of environmental science, risk and health, ISSN 0160-4120, Vol. 31, Nº. 2, 2005, págs. 281-287
Daniel Bassil, Dimitris P. Makris, Panagiotis Kefalas
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 38, Nº. 4, 2005, págs. 395-402
Association Between "In Vitro" Antiradical Activity and Ferric Reducing Power in Aged Red Wines: a Mechanistic Approach
Panagiotis Kefalas, Dimitris P. Makris
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 11, Nº 1, 2005, págs. 11-18
The effect of polyphenolic composition as related to antioxidant capacity in white wines
Dimitris P. Makris, Eleni Psarra, Stamatina Kallithraka, Panagiotis Kefalas
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 36, Nº. 8, 2003, págs. 805-814
Note: A Comparative Study on the In Vitro Antiradical Activity and Hydroxyl Free Radical Scavenging Activity in Aged Red Wines
Stamatina Kallithraka, I. Parejo, Panagiotis Kefalas, Dimitris P. Makris
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 9, Nº 6, 2003, págs. 383-388
Polyphenols in Hellenic Wines: Creating Composition Tables as a Tool for Epidemiological Studies
Dimitris P. Makris, Stamatina Kallithraka, Panagiotis Kefalas
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 14, Nº 2-3, 2003, págs. 103-114
Anthocyanin composition and colour characteristics of selected aged wines produced in Greece
Anis Arnous, Dimitris P. Makris, Panagiotis Kefalas
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 13, Nº 1, 2002, págs. 23-34
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados