Periodo de publicación recogido
|
|
|
Z. Khiari, Dimitris P. Makris, Panagiotis Kefalas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 14, Nº 6, 2008, págs. 497-502
Differentiation of young red wines based on chemimetrics of minor polyphenolic constituents
Stamatina Kallithraka, Dimitris P. Makris, M. I. Salacha, Irini Tzourou, E. Tsoutsouras, P. Lanaridis
Bulletin de l' OIV: Revue Internatione de Viticulture, Oenologie, Economie, Droit Viti-Vinicole, ISSN 0029-7127, Vol. 80, Nº 911-913, 2007, págs. 61-67
Dimitris P. Makris, Aytaç Gül¿en, Panagiotis Kefalas
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 40, Nº. 1, 2007, págs. 7-14
Daniel Bassil, Dimitris P. Makris, Panagiotis Kefalas
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 38, Nº. 4, 2005, págs. 395-402
Association Between "In Vitro" Antiradical Activity and Ferric Reducing Power in Aged Red Wines: a Mechanistic Approach
Panagiotis Kefalas, Dimitris P. Makris
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 11, Nº 1, 2005, págs. 11-18
The effect of polyphenolic composition as related to antioxidant capacity in white wines
Dimitris P. Makris, Eleni Psarra, Stamatina Kallithraka, Panagiotis Kefalas
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 36, Nº. 8, 2003, págs. 805-814
Note: A Comparative Study on the In Vitro Antiradical Activity and Hydroxyl Free Radical Scavenging Activity in Aged Red Wines
Stamatina Kallithraka, I. Parejo, Panagiotis Kefalas, Dimitris P. Makris
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 9, Nº 6, 2003, págs. 383-388
Polyphenols in Hellenic Wines: Creating Composition Tables as a Tool for Epidemiological Studies
Dimitris P. Makris, Stamatina Kallithraka, Panagiotis Kefalas
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 14, Nº 2-3, 2003, págs. 103-114
J. T. Rossiter, Dimitris P. Makris
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 82, Nº 10, 2002, págs. 1147-1153
Evaluation of the antiradical and reducing properties of selected Greek white wines: correlation with polyphenolic composition
Dimitris P. Makris, Eleni Psarra, Stamatina Kallithraka
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 82, Nº 9, 2002, págs. 1014-1020
Anthocyanin composition and colour characteristics of selected aged wines produced in Greece
Anis Arnous, Dimitris P. Makris, Panagiotis Kefalas
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 13, Nº 1, 2002, págs. 23-34
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados