págs. 10-10
What Not to Eat: Excess and Moderation at the Medieval Catalan Table
págs. 11-16
From Animal to Meat: Illuminating the Medieval Ritual of Unmaking
págs. 17-30
'Si bien non comedes, conde': Food Rituals, Alimentary Imagery, and the Count of Barcelona's Comic Feast in the "Cantar de mio Cid"
págs. 31-50
Eating from a Corrupted Table: Food Regulations and Civic Health in Barcelona's "First Bad Year"
págs. 51-64
págs. 65-74
What, is Sarezyns flesch thus good?: Cannibalism and the Humors in "Richard Cœr de Lyon"
págs. 75-93
An Elusive Minimal Pair: Taste and Caste in Inquisitorial La Mancha
págs. 94-106
Gluttony and "Convivencia": Hernando de Talavera's Warning to the Muslims of Granada in 1496
págs. 107-126
'Este manjar es dulçe': Sweet Synaesthesia in the "Libro de buen amor"
págs. 127-144
You Never 'Sausage' a Sight: Food and the Search for Olfactory Truth in "Lazarillo de Tormes"
págs. 145-155
págs. 156-179
'Exercises' in Masculinity: Models of Early Modern Manhood in the Acta of Ignatius of Loyola
págs. 179-194
págs. 195-210
Dos primeras gramáticas de lenguas vernáculas en los albores de la Europa del siglo XVI: la del español Elio Antonio de Nebrija y la del alemán Valentin Ickelsamer
págs. 211-230
Representación ausente y presente del judío en "El Conde Lucanor": técnicas narrativas y modelo de interaccion grupal
págs. 231-242
págs. 243-255
págs. 256-275
págs. 276-314
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