págs. 1-8
Sensory properties of premium Spanish red wines and their implication in wine quality perception
María Pilar Sáenz Navajas, C. Martín López, Vicente Ferreira González, Purificación Fernández Zurbano
págs. 9-19
págs. 20-27
págs. 28-35
págs. 36-42
págs. 43-51
págs. 52-61
Non‐destructive measurement of grapevine water potential using near infrared spectroscopy
Roberta De Bei, Daniel Cozzolino, Wendy Sullivan, W.U. Cynkar, Sigfredo Fuentes, R.G. Dambergs, Joanne M. Pech, Stephen Tyerman
págs. 62-71
págs. 72-78
págs. 79-89
Didier Ollé, J.L. Giraud, Jean-Marc Souquet, Nancy Terrier, Agnès Ageorges, Véronique Cheynier, Clotilde Verrieès
págs. 90-100
Systemic damage in leaf metabolism caused by esca infection in grapevines
C. Valtaud, F. Thibault, Philippe Larignon, C. Bertsch, Pierrette Fleurat Lessard, A. Bourbouloux
págs. 101-110
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