Optimization of the production of double-shell microparticles containing fish oil
Ana Lúcia Fadini, Izabela Dutra Alvim, Katyri Bezerra de Freitas Paganotti, Lidiane Bataglia da Silva, Marise Bonifácio Queiroz, Ana Maria Rauen, Rodney Alexandre Ferreira Rodrigues
págs. 359-369
Neidy M. Sierra, Alexandra Londoño, Aníbal Herrera Arévalo, Diego A. Castellanos, José Miguel Gómez Moreno
págs. 370-384
Daniel Vázquez Sánchez, Juliana Antunes Galvão, Marina Rodrigues Mazine, Eduardo Micotti da Gloria, Thais Maria Ferreira de Souza Vieira
págs. 385-393
págs. 394-403
págs. 404-413
págs. 414-428
págs. 429-439
Assessing safe food handling knowledge and practices of food service managers in Doha, Qatar
Hammad S. Asim, Israa Elnemr, Ipek Goktepe, Hao Feng, Hee K. Park, Sheikha Alzeyara, Mohammad AlHajri, Mosbah M. Kushad
págs. 440-448
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados