Homenatge als antics presidents de l’ACCA
Redacció Revista
págs. 4-9
La importància de les anàlisis i la interpretació dels resultats en el control dels microorganismes patògens en els aliments. El cas de Listeria monocytogenes
Alejandra Moreno Torres Molina, Carolina Ripollés Ávila, José Juan Rodríguez Jerez
págs. 10-19
Alimentació i salut cerebral
Anna Paré Vidal
págs. 20-25
Petita història d’una gran professió: dietista-nutricionista
Pilar Cervera Ral
págs. 26-37
El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia
Pere Gou Botó, Dinar Fartdinov Miller
págs. 38-41
Ressenya Jornada ACCA 2019: celebrem el 40è aniversari!
María Rodríguez-Palmero
págs. 42-47
Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles
Sonia Lizana Blaya, Antoni Guasch Pons
págs. 48-53
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: