C. Batt
pág. 401
I. Lebert, A. Lebert, C. Begot
págs. 403-412
Effect of water activity and humectant identity on the growth kinetics ofEscherichia coliO157:H7
R. L. Buchanan, L. K. Bagi
págs. 413-423
C. N. Cutter, G. R. Siragusa
págs. 425-430
The effect of chloride salts onYersinia enterocoliticain meat
M. Raccach, E. C. Henningsen
págs. 431-438
Kristen Y. Bell, Catherine N. Cutter, Susan S. Sumner
págs. 439-448
Frank M. Rombouts, Ulf Thrane, Karel Wernars, Walter Gams, Servé H. W. Notermans, Jette S. Larsen Monique de Nijs * §
págs. 449-457
G. H. Fleet, W. Praphailong
págs. 459-468
F. Cappa, L. Senini
págs. 469-476
K. C. Tamblyn, D. E. Conner
págs. 477-484
Shelf life extension of peeled oranges by citric acid treatment
S. Pao, P. D. Petracek
págs. 485-491
G. R. Siragusa, W. J. Dorsa, C. N. Cutter
págs. 493-503
Growth kinetics of Salmonella in mixed cultures incubated in Rappaport–Vassiliadis medium
U. Steinhof, R. Fries
págs. 505-513
págs. 515-517
Response to the article by Wallace E. Garthright
Douglas M. Hawkins, Sita Tatini, Bisser Roussanov
págs. 519-521
pág. 523
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados