pág. 5
págs. 7-10
págs. 11-25
págs. 27-28
Eloy Alfonso, Josep Jàvega, Catalina Baig, Gemma Marsal, Bet Janer, Joan Miquel Canals, M. Francesca Fort, Fernando Zamora Marín
págs. 29-34
págs. 35-38
Selecció clonal i sanitària de la varietat trepat a la denominació d'origen Conca de Barberà
Lluís Giralt Vidal, Carme Domingo Gustems, Oscar Catalina Alonso, Santiago Mínguez Sanz
págs. 39-46
págs. 47-50
Avaluació de les característiques fenòliques i cromàtiques de la varietat trepat
Núria Ferré, Fina Capdevila, Gemma Miguel, M.del Carmen Martínez Pérez, M. Carme Masqué Tell, Xoán Elorduy
págs. 51-58
págs. 59-69
Influència de la tècnica de concentració de mostos en la varietat trepat
Fina Capdevila, Margarita Vilavella Araujo, Miquel Cantó, Salvador Guardiola Sala, Santiago Mínguez Sanz
págs. 71-74
Resultats de la tècnica dels microsatèl·lits o SSR aplicada al trepat
M. Francesca Fort, Catalina Baig, Tòmas Puig, Gemma Marsal, Eloy Alfonso, Bet Janer, Joan Miquel Canals, Fernando Zamora Marín
págs. 75-80
Caracterització dels vins escumosos de la varietat trepat
Mireia Esteruelas, M. Francesca Fort, Fernando Zamora Marín, Joan Miquel Canals
págs. 81-88
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados