Optimisation of kojic acid monolaurate synthesis with lipase PS from Pseudomonas cepacia
C-J. Shieh, K-J. Liu, Y-H. Lou, C-S. Chen
págs. 601-605
Lipids and antioxidants in groats and hulls of Swedish oats (Avena sativa L)
B. Mannerstedt-Fogelfors, S. Bryngelsson, L.H. Dimberg, A. Kamal-Eldin, R. Andersson
págs. 606-614
L.R. Howard, V. M. Russo
págs. 615-624
A.N. Nazlıcan, E. Karababa, R. Ercan, Y. Coşkuner
págs. 625-631
T. Altug˘, Y. Elmacı
págs. 632-635
J. Arzel, T. Sérot, C. Regost
págs. 636-643
A. Rustad, E. Nygård, T.A. Samuelsen, G. Venturini, S.A. Eiane, K. Rungruangsak-Torrissen, U. Luzzana, H. Mundheim, J. Opstvedt, H.B. Jensen, J. Sunde
págs. 644-654
R.L. Scalzo, A. Testoni, Carlo Prinzivalli, E. Senesi
págs. 655-662
Muscle protein solubility of some cephalopods (pota and octopus) during frozen storage
P. Montero, J Morales, Claudia Ruíz Capillas, A. Moral
págs. 663-668
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados