D. M. C. Pompermayer
págs. 361-366
págs. 367-374
M. Ritz, F. Jugiau
págs. 375-382
Characterization and identification of lactic acid bacteria from freshwater fishes
J. P. Encinas, C. J. Gonzalez, M. L. Garcia-Lopez
págs. 383-392
M. Gianfranceschi, M. Pourshaban
págs. 393-400
Lipolytic activity of Trichothecium roseum on hazelnut
H. N. Sipahioglu
págs. 401-406
págs. 407-414
M. G. Fortina, D. Mora
págs. 415-420
Growth modelling of Listeria monocytogenes in packaged fresh green asparagus
A. M. Castillejo-Rodriguez
págs. 421-428
The population change of yeasts in commercial salami
A. A. Osei Abunyewa
págs. 429-438
Francisco Javier Carballo García, E. Sinde
págs. 439-448
págs. 449-460
págs. 461-467
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados