K. G. Pearson, J. E. Line
págs. 1752-1755
M. H. Iturriaga, E. F. Escartin
págs. 1756-1761
págs. 1762-1767
M. Simmons, D. L. Fletcher
págs. 1768-1770
Thermal Inactivation of Escherichia coli O157:H7 in Cow Manure Compost
J. Morgan, X. Jiang, Michael P. Doyle
págs. 1771-1777
G. H. Loneragan, J. T. Gray, D. G. Riley
págs. 1778-1782
Enhanced Inhibition of Escherichia coli O157:H7 by Lysozyme and Chelators
J. S. Boland, P. M. Davidson
págs. 1783-1789
Interaction of Escherichia coli with Growing Salad Spinach Plants
M. Dickinson, F. Ibrahim, K. Warriner
págs. 1790-1797
Development of a PCR Assay for Detection of Enterobacteriaceae in Foods
T. Kobayashi, S. Nakano
págs. 1798-1804
págs. 1805-1810
P. R. Henika, R. E. Mandrell, M. Friedman
págs. 1811-1821
págs. 1822-1831
págs. 1832-1839
Survival of Listeria monocytogenes in a Simulated Recirculating Brine Chiller System
J. K. Gailey, J. S. Dickson
págs. 1840-1844
págs. 1845-1850
Detection of Staphylococcal Enterotoxin B in Spiked Food Samples
L. C. Shriver-Lake
págs. 1851-1856
L. Measures, A. Gajadhar, L. B. Forbes
págs. 1857-1863
págs. 1864-1872
R. De La Campa, G. Avantaggiato
págs. 1873-1878
Manual Sorting To Eliminate Aflatoxin from Peanuts
M. L. D. L. Francisco, F. C. F. Galvez
págs. 1879-1884
Aflatoxin M, in Pasteurized and Ultrapasteurized Milk with Different Fat Contents in Mexico
A. Bolanos, M. Carvajal
págs. 1885-1892
págs. 1893-1899
V. J. Davidson
págs. 1900-1910
W. C. Lionberg
págs. 1911-1915
B. A. Niemira, C. H. Sommers
págs. 1916-1919
págs. 1920-1923
High Hydrostatic Pressure Treatment of Finfish To Inactivate Anisakis simplex
R. P. Herwig, A. R. Cook, F. M. Dong
págs. 1924-1926
C. S. Brown-Jenco, R. L. Brown
págs. 1927-1931
Presence of Undeclared Peanut Protein in Chocolate Bars Imported from Europe
B. Perelman, P. Vadas
págs. 1932-1934
P. W. Benoit, D. W. Donahue
págs. 1935-1948
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados