Photoacoustic Approach to Direct Determination of the Total Phenolic Content in Red Sorghum Flours
O. Doka, D. D. Bicanic
págs. 2133-2136
C. Hischenhuber, S. Benet, P. Stober
págs. 2137-2146
págs. 2147-2153
J. Simuth, K. Bilikova, E. Kovacova
págs. 2154-2158
Enzyme-Linked Immunosorbent Assay Development for the beta-Adrenergic Agonist Zilpaterol
W. L. Shelver
págs. 2159-2166
D. M. Hodges, G. E. Lester
págs. 2167-2173
págs. 2174-2178
D. Galer, S. Hessong
págs. 2179-2191
págs. 2192-2196
J. F. Garcia-Reyes, P. Ortega-Barrales
págs. 2197-2202
págs. 2203-2212
J. W. Hyun, H. S. Chung
págs. 2213-2217
Constituents of Asparagus officinalis Evaluated for Inhibitory Activity against Cyclooxygenase-2
D. S. Jang, A. D. Kinghorn, M. Cuendet, J. M. Pezzuto, H. H. S. Fong
págs. 2218-2222
Antihypertensive Properties of Spinach Leaf Protein Digests
E. D. Marczak, Y. Yang
págs. 2223-2225
págs. 2226-2229
págs. 2230-2235
C.-Y. Shiau, T.-Y. Chen
págs. 2236-2241
págs. 2242-2246
págs. 2247-2255
Cloning and Functional Expression of a Mungbean Defensin VrD1 in Pichia pastoris
J.-J. Chen, G.-H. Chen
págs. 2256-2261
págs. 2262-2268
M. L. Andersen, V. Orlien
págs. 2269-2276
Effect of Water-to-Bean Ratio on the Contents and Compositions of Isoflavones in Tofu
M.-H. Lee, F.-J. Kao, N.-W. Su
págs. 2277-2281
págs. 2282-2291
págs. 2292-2296
Taste Quality of Monascal Adlay
Y.-I. I. Tseng
págs. 2297-2300
págs. 2301-2308
I. S. Kim, J. Y. Ryu, H. G. Hur
págs. 2309-2314
L. M. Larsen, G. S. Nielsen
págs. 2315-2321
Volatile Flavor Constituents of Fruits from Southern Africa: Mobola Plum (Parinari curatellifolia)
R. Laurent, D. Portier, N. Guillamon, A. Casazza, D. Joulain
págs. 2322-2325
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados