págs. 2292-2295
Control of Listeria monocytogenes with Combined Antimicrobials on Beef Franks Stored at 4^oC
M. Uhart, S. Ravishankar
págs. 2296-2301
J.-L. Pellerin, M.-F. Cochet, F. Baron
págs. 2302-2305
Population Dynamics of the Constitutive Biota of French Dry Sausages in Pilot-Scale Ripening Chamber
R. Huerta, L. M. Medina, R. Jordano
págs. 2306-2309
J. L. E. Ellingson, J. J. Koziczkowski
págs. 2310-2314
Round-Robin Comparison of Methods for the Detection of Human Enteric Viruses in Lettuce
F. S. Le Guyader
págs. 2315-2319
Physicochemical and Microbiological Profile of Packed Table Olives
M. C. Duran-Quintana, A. Lopez-Lopez, A. Garrido-Fernández, P. Garcia-Garcia
págs. 2320-2325
V. C. Flajs, M. Jevsnik, D. Z. Doganoc
págs. 2326-2331
A. R. Linde, S. Sanchez-Galan, Eva García Vázquez
págs. 2332-2336
Effects of Preparation Methods on the Microbiological Safety of Home-Dried Meat Jerky
J. A. Harrison, M. A. Harrison, B. A. Nummer
págs. 2337-2341
S. Sivapalasingam
págs. 2342-2353
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados