Influence of dimethylpolysiloxane addition to frying oils (1996) Jorge, N. Márquez Ruiz, Gloria Martín Polvillo, Manuel Ruiz Méndez, María Victoria Dobarganes García, María Carmen Grasas y aceites Vol. 47 Núm. 1 Pág. 20-25

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Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Frying performance of olive-extracted oils
Frying performance of olive-extracted oils Vol. 69 Núm. 3 Pág. 264
2018 Grasas y aceites
Márquez Ruiz, Gloria Holgado, F.
Action and fate of natural and synthetic antioxidants during frying
Action and fate of natural and synthetic antioxidants during frying Vol. 61 Núm. 4 Pág. 333-340 ARTICULO
2010 Grasas y aceites
Marmesat, S. Morales, A. Velasco, J. Dobarganes García, María Carmen
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Loss in tocopherols and oxidative stability during the frying of frozen cassava chips Vol. 60 Núm. 1 Pág. 77-81 ARTICULO
2009 Grasas y aceites
Corsini, Mara S. Silva, Marta G. Jorge, Neuza

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024