In vitro protein digestibility and mineral availability of green beans (Phaseolus vulgaris L) as influenced by variety and pod size (1998) Periago Gastón, María Jesús López Martínez, Ginés Martínez Graciá, María del Carmen Ortuño, Josefina Rincón, Francisco Ros Berruezo, Gaspar Francisco Journal of the science of food and agriculture Vol. 77 Núm. 3 Pág. 414-420
- Número de citas: 1 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 1
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 1
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Biochemical characterization of legume seeds as ingredients in animal feed Vol. 14 Núm. 1 Pág. 16 | 2016 | Spanish journal of agricultural research |
Pedrosa, Mercedes M.
Varela, Alejandro
Guillamón Fernández, Eva
Cabellos, B.
Burbano Juana, Carmen
Gómez Fernández, José
Mercado de la Peña, Eduardo de
Gómez Izquierdo, Emilio
Cuadrado Hoyo, Carmen
Múzquiz, Mercedes
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024