Antioxidant capacity of leaf extracts from two Stevia rebaudiana Bertoni varieties adapted to cultivation in Mexico (2015) Ruiz Ruiz, Jorge Carlos Moguel Ordóñez, Yolanda Beatriz Matus Basto, Ángel Segura Campos, Maira Nutrición hospitalaria. Órgano oficial de la Sociedad Española de Nutrición Clínica y Metabolismo (SENPE) Vol. 31 Núm. 3 Pág. 1163-1170

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 0

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
In vitro and in silico antioxidant and antimicrobial activity of ethanolic extracts of Cnidoscolus cha-yamansa leaves.
In vitro and in silico antioxidant and antimicrobial activity of ethanolic extracts of Cnidoscolus cha-yamansa leaves. Vol. 26 Núm. 1 Pág. 306-314
2024 Biotecnia
Posada Mayorga, Karla Yesenia Ruiz Ruiz, Jorge Carlos Olivo Vidal, Zendy Evelyn Lobato Tapia, Carlos Alberto Pacheco López, Neith Aracelly Herrera Pool, Iván Emmanuel Irecta Najera, Cesar Antonio Sanchez Chino, Xariss Miryam
Effect of Stevia rebaudiana Bertonni Leaves powder on Lipid Profiles and Productive Parameters of Laying Hens
Effect of Stevia rebaudiana Bertonni Leaves powder on Lipid Profiles and Productive Parameters of Laying Hens Vol. 10 Núm. 2 Pág. 275-282 ARTICULO
2019 Scientia Agropecuaria
Paredes López, Daniel Robles-Huaynate, Rizal Carrión Molina, Manuel

* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Nov-2024