Physico-chemical and Sensory Characteristics of Dry-cured Loin from Different Iberian Pig Lines (2004) Petrón Testón, María Jesús Muriel Blanco, María Elena Antequera Rojas, María Teresa Ruiz Gómez, Joaquín Martin, D. Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 10 Núm. 2 Pág. 117-124
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Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
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Carcass and meat quality traits of Iberian pig as affected by sex and crossbreeding with different Duroc genetic lines Vol. 11 Núm. 4 Pág. 1057-1067 | 2013 | Spanish journal of agricultural research |
Robina Blanco-Morales, Ángel Tomás
Viguera, J.
Pérez Palacios, María Trinidad
Mayoral Calzada, Ana Isabel
Vivo Rodríguez, José Manuel
Guillén, M. T.
Ruiz, J.
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Relevance of nitrate and nitrite in dry-cured ham and their effects on aroma development Vol. 60 Núm. 3 Pág. 291-296 | 2009 | Grasas y aceites |
Toldrá Vilardell, Fidel
Aristoy, M.
Flores, M.
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