InstitucionesPeriodo de publicación recogido
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Un network di ricerca per l'enologia di qualità
Patrizia Romano
VVQ, vigne vini & qualita, ISSN 0390-0479, Año nº 45, Nº 7, 2018, págs. 60-63
Eugenio Parente, Patrizia Romano, Annamaria Ricciardi, Paolo Piraino, Margherita Paraggio
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 98, Nº. 1, 2005, págs. 63-72
Anna Sciancalepore, Angela Capece, Francesco Sunseri, Patrizia Romano
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 15, Nº 3, 2004, págs. 179-188
Potential use for Zygosaccharomyces species in winemaking
Patrizia Romano, Giovanna Suzzi
Journal of wine research, ISSN 0957-1264, Vol. 4, Nº 2, 1993, págs. 87-94
Non-Saccharomyces yeasts for the reduction of ethanol content in wine
Tesis doctoral dirigida por Patrizia Romano (dir. tes.), Angela Capece (codir. tes.). Università degli Studi della Basilicata (2021).
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