Periodo de publicación recogido
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Neelam Gulia, B. S. Khatkar
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 20, Nº 3, 2014, págs. 171-182
B. S. Khatkar
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 85, Nº 2, 2005, págs. 337-341
Dynamic rheology of wheat flour dough. II: Assessment of dough strength and bread making quality
J. D. Schofield, B. S. Khatkar
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 82, Nº 8, 2002, págs. 823-826
Dynamic rheology of wheat flour dough. I. Non-linear viscoelastic behaviour
B. S. Khatkar, J. D. Schofield
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 82, Nº 8, 2002, págs. 827-829
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