An improved experimental and regression methodology for sorption isotherms
A. J. B. van Boxtel, E. Quirijns
págs. 175-185
U. G. Chandrika
págs. 186-190
págs. 191-198
A. D. Cardoso, S. M. Rocha, Manuel A. Coimbra, P. Coutinho, I. Delgadillo
págs. 199-205
Monitoring oxidative quality of pork scratchings, peanuts, oatmeal and muesli by sensor array
P. N. Jensen, G. Bertelsen, F. van den Berg
págs. 206-212
Kinetic model of sugar diffusion from sugar beet tissue treated by pulsed electric field
K. El-Belghiti
págs. 213-218
E. Razzazi-Fazeli, M. Schreiner, H. W. Hulan
págs. 219-226
págs. 227-234
O. Rodriguez
págs. 235-242
Fast aroma profiling to detect invert sugar adulteration with zNose¿
E. A. Veraverbeke
págs. 243-250
págs. 251-260
págs. 261-264
Free-radical scavenging activity of wormwood (Artemisia absinthium L) extracts
J. M. Canadanovic-Brunet
págs. 265-272
J. J. Córdoba, María Guía Córdoba Ramos, M. Rodriguez, María J. Andrade, M. J. Benito
págs. 273-280
Accelerated storage and isothermal microcalorimetry as methods of predicting carrot juice shelf-life
C. Alklint
págs. 281-285
págs. 286-292
págs. 293-296
T. Hernandez, D. Fernandez, Montserrat Dueñas
págs. 297-304
Effects of contact-dehydrating sheets on preference for fried food and deterioration of frying oil
Y. Shimada, F. Konishi
págs. 305-309
págs. 310-318
A. S. Mesallem, J. P. Linssen, T. H. Gamel
págs. 319-327
Lia N. Gerschenson, M. P. Castro
págs. 328-332
M. K. Shivaprakash, S. Bhattacharya
págs. 333-336
págs. 337-341
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados