Instituciones
Periodo de publicación recogido
|
|
|
María F. Gliemmo, María E. Latorre, Patricia Narvaiz, C. A. Campos, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 20, Nº 1, 2014, págs. 71-80
Isolation of pectin-enriched products from red beet (Beta vulgaris L. var. conditiva) wastes: composition and functional properties
E.N. Fissore, N. M. A. Ponce, L. Matkovic, C. A. Stortz, A. M. Rojas, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 17, Nº 6, 2011, págs. 517-528
E.N. Fissore, N. M. A. Ponce, C. A. Stortz, A. M. Rojas, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 13, Nº 2, 2007, págs. 141-152
C. A. Campos, María F. Gliemmo, Lia N. Gerschenson
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 39, Nº. 4, 2006, págs. 480-485
Lia N. Gerschenson, M. P. Castro
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 85, Nº 2, 2005, págs. 328-332
Effect of Sweet Humectants on Stability and Antimicrobial Action of Sorbates
M. F. Gliemmo, C. A. Campos, Lia N. Gerschenson
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 2, 2004
Mechanical and biochemical response of kiwifruit tissue to steam blanching
K.M. Llano, A.S. Haedo, Lia N. Gerschenson, A.M. Rojas
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 36, Nº. 8, 2003, págs. 767-775
A. M. Rojas, C. Sajnín, G. Gamba, Lia N. Gerschenson
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 83, Nº 7, 2003, págs. 731-740
Interactions between additives: its effect on sorbate stability and "Z. bailii" minimum inhibitory concentration in model aqueous systems resembling salad dressings
Lia N. Gerschenson, O. Garro, M. Castro, C. A. Campos
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 8, Nº 1, 2002, págs. 33-39
Contributions of cellular components to the rheological behaviour of kiwifruit
A. M. Rojas, Lia N. Gerschenson
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 34, Nº. 2, 2001, págs. 189-195
Effects of processing on kiwi fruit dynamic rheological behaviour and tissue structure
Lia N. Gerschenson
Food research international, ISSN 0963-9969, Vol. 34, Nº. 1, 2001, págs. 1-6
Interaction Between Potassium Sorbate and Aspartame in Aqueous Model Sugar Systems
M. F. Gliemmo, Lia N. Gerschenson, C. A. Campos
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 66, Nº 3, 2001, págs. 428-433
Turgor Pressure Effects on Textural Behavior of Honeydew Melon
M. A. Castro, Stella Maris Alzamora, Lia N. Gerschenson, A. M. Rojas
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 66, Nº 1, 2001, págs. 111-117
Ascorbic acid destruction in aqueous model systems: an additional discussion
A. M. Rojas, Lia N. Gerschenson
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 81, Nº 15, 2001, págs. 1433-1439
Sorbate destruction and non-enzymatic browning in model aqueous systems
C. A. Campos, Stella Maris Alzamora, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 6, 1997, págs. 405-411
Flow behaviour of processed banana purée
Sandra Guerrero, Stella Maris Alzamora, Lia N. Gerschenson
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 3, Nº 2, 1997, págs. 103-111
Influence of System Composition on Ascorbic Acid Destruction at Processing Temperatures
Ana M. Rojas, Lia N. Gerschenson
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 74, Nº 3, 1997, págs. 369-378
Lia N. Gerschenson, G.B. Bartholomai
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, ISSN 0034-7698, Vol. 23, Nº. 4, 1983, págs. 521-530
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados