M. Selenare, C. Eliasson, R. Andersson, P. Åman, A. Kamal-Eldin
págs. 617-623
Antioxidant activity of ginger extract in sunflower oil
F. Habib, A.M. Salariya
págs. 624-629
Development of a bulgur-like product using extrusion cooking
P.K.W. Ng, G-H. Ryu, A. Basman, Özboy-Özbas Ö., H. Köksel
págs. 630-636
Antonio Gustavo González González, Francisco Jose Heredia Mira, María Josefa Díez Dapena, Anass Terrab Benjelloun
págs. 637-643
T. Welham, W. Al-Mazooqi, C. Domoney, J. Wiseman
págs. 644-651
A.H.v. Gelder, M.A.M. Rodrigues, C.A. Sequeira, L. M. M. Ferreira, J.C. Sequeira, A. M. Fonseca, J.W. Cone
págs. 652-657
Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosol
Francisco Abraham Tomás Barberán, Maria del Mar Larrosa Pérez, J.C. Espín
págs. 658-666
págs. 667-674
Fractionation of oligosaccharides by nanofiltration
A.K. Goulas, A.S. Grandison, R.A. Rastall
págs. 675-680
Temperature-time relationships for thermal inactivation of pectinesterases in orange juice
M-C. Wu, W. Chen, J-Y. Lee, H-M. Chang, Y-S. Lin
págs. 681-684
Hydrolytic enzyme activities as indicators of fungal spoilage in bakery products
Vicente Sanchís Almenar, M.E. Guynot, Sonia Marín Sillué, Antonio J. Ramos Girona
págs. 685-691
Determination of fat in live farmed Atlantic salmon using non-invasive NIR techniques
C. Solberg, L. Bruun, E. Saugen, T. Isaksson, L-P. Swenson
págs. 692-696
Dehydration kinetics of red pepper (Capsicum annuum L var Jaranda)
Pablo Garcia Pascual, M. Lozano, Neus Sanjuán Pellicer, Antoni Mulet Pons
págs. 697-701
B. Juaraez, O.A. Richard, O. Lamikanra, M.A. Watson
págs. 702-708
E. Antoine, J. Fleurence
págs. 709-713
J. Irudayaraj, M.M. Paradkar, S. Sivakesava
págs. 714-721
E.M. González, M. P. Cano, Begoña de Ancos
págs. 722-726
P.R. Kulkarni, R.S. Singhal, M.M. Paradkar
págs. 727-730
A. M. Rojas, C. Sajnín, G. Gamba, Lia N. Gerschenson
págs. 731-740
págs. 741-744
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados