Periodo de publicación recogido
|
|
|
J. Wang, M. Lu, W. L. Du, J. Zhang, X. Y. Dong, J. Wu, J. X. Zhao, Q. H. Yang, X. H. Chen
Spanish journal of agricultural research, ISSN-e 2171-9292, ISSN 1695-971X, Vol. 11, Nº. 4, 2013, págs. 1094-1100
The Effect of Freezing Modes and Frozen Storage on Aroma, Enzyme and Micro-organism in Hami Melon
Y. Ma, Xiaosong Hu, J. Chen, F. Chen, J. Wu, G. Zhao, X. Liao, Z. Wang
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 13, Nº 4, 2007, págs. 259-268
Characteristics of Thin-Layer Infrared Drying of Apple Pomace With and Without Hot Air Pre-drying
J. Sun, Xiaosong Hu, G. Zhao, J. Wu, Z. Wang, F. Chen, X. Liao
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 13, Nº 2, 2007, págs. 91-98
L. Li, J. Wu, Y. Zou
Journal of AOAC International, ISSN 1060-3271, Vol. 88, Nº 4, 2005, págs. 1261-1264
Quality of dried white salted noodles affected by microbial transglutaminase
J. Wu, H. Corke
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 85, Nº 15, 2005, págs. 2587-2594
Genetic analysis of developmental behavior for amylose content in filling process of rice
P. Wu, J. Wu, C. Shi
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 85, Nº 5, 2005, págs. 791-796
F. Lin, M. A. Abdelnabi, J. Wu
Journal of agricultural and food chemistry, ISSN 0021-8561, Vol. 52, Nº. 8, 2004, págs. 2397-2403
X International Conference on Grapevine Breeding and Genetics / coord. por Bruce Irving Reisch, J. P. Londo, 2014, ISBN 9789462610347, págs. 179-186
In vitro selection of hyp tolerant cell lines from 'chardonnay' embryogenic suspension culture
Y. Zhang, R. He, C. Wang, J. Wu, L. Zhu, M. Andrew Walker, X. Xu, J. Lu
X International Conference on Grapevine Breeding and Genetics / coord. por Bruce Irving Reisch, J. P. Londo, 2014, ISBN 9789462610347, págs. 419-422
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados